Ændringer og krav

Fortrydelsesret

Hvis du ikke er helt tilfreds med dit køb, kan du returnere produkterne til os inden for 14 dage.

Hvis du ønsker at returnere varer du har bestilt finder du en returseddel samt returinstruktioner her: Returseddel

Du er ansvarlig for forsendelse omkostninger for returnerede varer.

SÅDEN SENDER DU DINE VARER TILBAGE

Lav en returrapport ved at kontakte os via vores kontaktformular. Angiv dit navn og ordrenummer, og at du vil returnere dine varer.

  1. For at returnere skal du printe returformularen ovenfor og udfylde den med så mange detaljer som du kan. Send den udfyldt sammen med den vare du returnerer.
  2. Pakke ting i deres oprindelige pakke og pak ordentligt. Vedlægg den  udfyldte returseddeln i din pakke, så vi ved, hvad du sender tilbage, og hvorfor.
  3. Indsend pakken til levering. Gem din kvittering, og en note af enhver trackingnumre.
  4. Når din returnering har nået os refunderer vi dig erstatning for dine returnerede varer. Tilbagebetaling vil ske senest 14 dage efter vi har modtaget dit afkast.
  5. Hvis du har valgt en faktura, bedes du kontakte Klarna på at udvide forfaldsdatoen på fakturaen.)

Adresse:
MOI Butik/Malmö Social Club, AB
Vikingsbergsvägen 8
217 74 Malmö

Sverige

Vigtigt at huske på når du gør et retur

Varerne skal være pakket i ubeskadiget original emballage. Hvis den originale emballage er beskadiget, er du ansvarlig for ellers at pakke varerne på en god måde. For at kunne behandle din retur, vil vi kræve oplysninger om din retur, så glem ikke at vedlægge returseddeln i pakken, så vi kan få alle de oplysninger, som vi har brug for at være i stand til at hurtigt behandle din returnering.

Klager & fejlleverancer

Hvis du ved modtagelse af din pakke opdager at forsendelsen er synligt beskadiget under transport, skal dette straks meldes til deres paketombud.

Hvis du har modtaget den forkerte vare, hvis varen er beskadiget eller hvis der er andre problemer, der kan opstå, bedes du kontakte os via vores kontaktformular inden for syv (7) dage. Angiv altid dit navn og ordrenummer i e-mailen. Vedhæft venligst et billede, hvis produktet er defekt, og et billede, hvis der er udvendige skader på pakken.

I tilfælde af returnering af en produkt, vil vi sende dig en forudbetalt returlabel og en returseddel, hvor vi vil have dig til at fortælle os, hvilke varer du sender tilbage, og hvorfor. Husk, at det er dig, der er ansvarlig for at sikre, at forsendelsen vil ankomme intakt. Pack i original emballage og vedlægge returseddel i pakken.

Vi forbeholder os ret til at afvise en reklamation, hvis det viser sig, at varen er mangelfuld i overensstemmelse med gældende lov. Hvis klager opstå, vil vi følge retningslinjerne fra den nationale bestyrelse for Klager, Allmänna Reklamationsnämnden,  www.arn.se.

Hvis du har valgt faktura som betalingsmetode, skal du bemærke, at det er til at blive betalt, selv om produktet er lavet. Enhver afregning af fakturaen finder sted, når sagen er behandlet.

Betaling af erstatning

Vi refunderer dig hele ordreværdien inden for 14 dage efter vi modtager din retur.


Hvis du har valgt at betale med kredit- / betalingskort eller direkte betaling, foretages refusionen til den samme konto, som du brugte.

Hvis du har modtaget en faktura, og ønsker at returnere hele eller en del af din ordre, bedes du kontakte Klarna med henblik på at udvide forfaldsdatoen på fakturaen. Dette er for at undgå rykkergebyrer. Du bedes anføre dit ordrenummer og angive, at det handler om at gøre en retur.

For alle returneringer sendes en bekræftelse via e-mail til dig om, at returneringen er behandlet eller afsluttet hos Klarna. Du modtager derefter en ny faktura med det resterende beløb, der skal betales.

Udvekslinger

Hvis du vil udveksle en vare, skal du placere en ny ordre på vores hjemmeside for den vare, du ønsker, og returnere den uønskede vare til os i henhold til ovenstående instruktioner for fortrydelsesret. Du er derefter ansvarlig for forsendelsesomkostningerne. Vi sender den nye vare med det samme, og når vi har modtaget din retur, tilbagebetaler vi din konto. Restitutioner foretages som ovenfor. 

Choose your local MOI butik

Deliver to:
Language
Currency