Smykker Recycle, detaljer

 

 

Vores smykkesamling Recycle ligger vores hjerter tæt på De smykker er fremstillet af genbrugsmaterialer og er en del af kvindernes projekter i Indien.

Værkstedet, hvor de smykker er fremstillet, er beliggende midt i et boligområde i en forstad til New Delhi, indien. Kvinderne bor lige i nærheden og kan, hvis de vil, tage alt det nødvendige materiale hjem til at fremstille smykkerne derhjemme. Der kan de arbejde i deres eget tempo og derefter vende tilbage med produkterne, når de er klar - hvilket er en yderst gunstig måde for kvinder at være i stand til at arbejde på.

Kvinderne er ofte bundet til deres hjem, og det arbejde, børnepasning og madlavning, begrænse dem til hjem og arbejde. I mange tilfælde, kvinder har ikke haft mulighed for at studere og har ikke tilladelse til at få et job. Det handler også ofte om andre problemer i deres nærhed som dårlige boligforhold og / eller misbrug. At kunne bruge et par timer om dagen og tjene en god løn hjemmefra kan være en enorm støtte for dem og deres familier økonomisk. Nogle vælger endda at arbejde på stedet i værkstedet og derefter få en chance for at tilbringe tid sammen med andre kvinder uden for deres hjem.

Disse stykker vil skabe muligheder for en bedre livskvalitet. Organisationen hjælper også børnene i familierne med at få adgang til skolegang. Frem for alt er hele organisationen baseret på tillid, varme og kærlighed - og alle kvinder modtages altid med åbne arme, uanset tidligere erfaringer.

Vi har hørt en masse solskenshistorier fra vores leverandør i Indien, som vi ønsker at dele dette med jer.  

Vores partnerer at skrive som dette,  

Suman has been working with us since 4 years. She has 3 daughters, the oldest being 7 years , the middle being 5 years and the youngest being 3 years. Her husband is a vegetable vendor and makes a daily wages of about 200-300 RS (25-35 svenska kronor). 

She has been beading with us and with the money she makes she is able to help with the house rent and other parts her familie's needs and will be able to give a proper diet for her kids. Earlier she was completely dependent on her husband for everything.   

However she is now paying the education fee for her daughter for which she get support from her work. She is very happy to work with us and we hope for her better future.

Smykkerne er udelukkende lavet af genbrugsstof, så vi hjælper også vores planet ved at genbruge det, vi allerede har.

Vores smykkeserie består af halskæder, øreringe, armbånd, nøgleringe og ringe lavet af klædedækkede kugler i forskellige størrelser med detaljer i messing.

Tak, tak, tak, hvis du ønsker at være en del af denne hjerte-projekt

 

 

Choose your local MOI butik

Deliver to:
Language
Currency